Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.
Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.
Denk vooruit: havermout met appelmoes en pindakaas
Havermout met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.
- combinatietipLekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
- combinatietipLekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
- combinatietipOok lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
- achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Denk vooruit: havermout met appelmoes en pindakaas
Havermout met appelmoes, pindakaas en noten met een zachte structuur en lichtzoete smaak. Een voedzaam ontbijt zonder de kookplaat te gebruiken. Praktisch en toch smakelijk.

4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.
Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.
combinatietip:Lekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
combinatietip:Lekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
combinatietip:Ook lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
achtergrondinfo:Dit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 ml water
200 g volkoren havermout fijne vlokken
360 g appelmoes 0%
4 el AH 100% pindakaas naturel
80 ml houdbare halfvolle melk
50 g studentenhaver
Dit heb je nodig
vershoudfolie



