Smelt de witte en melkchocolade in aparte kommen au bain-marie. Snijd de schuimpjes uit het strooisnoep grof.
Breek de pepsels in stukken en verdeel samen met het strooisnoep, de plofrijst en kruidnoten over 2 kommen. Hou wat pepsels en kruidnoten apart voor op de bovenkant. Meng 1 kom met de gesmolten witte chocolade en een andere met de melkchocolade. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
Verdeel de helft van het witte-chocolademengsel over de bodem van de bakvorm en verdeel daar de helft van het melkchocolademengsel over. Herhaal en eindig met de melkchocolade. Verdeel de chocoladefiguurtjes en de achtergehouden pepsels en kruidnoten over de bovenkant. Laat minimaal 1½ uur afgedekt in de koelkast opstijven.
Haal de rocky road uit de koelkast, haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Snijd de rocky road met een scherp mes in stukken.
Rockyroad met strooigoed (advertorial)
Daar wordt aan de deur geklopt... door kids die weten dat deze rockyroad vol strooigoed om hen te wachten staat. Chocolade, kruidnoten en vrolijke sint-figuurtjes bovenop, vormen een smeuïge mix die je samen zó hebt gemaakt.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Rockyroad met strooigoed (advertorial)
Daar wordt aan de deur geklopt... door kids die weten dat deze rockyroad vol strooigoed om hen te wachten staat. Chocolade, kruidnoten en vrolijke sint-figuurtjes bovenop, vormen een smeuïge mix die je samen zó hebt gemaakt.

20 porties
315 kcal
15 min. bereiden
1 uur 30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de witte en melkchocolade in aparte kommen au bain-marie. Snijd de schuimpjes uit het strooisnoep grof.
Breek de pepsels in stukken en verdeel samen met het strooisnoep, de plofrijst en kruidnoten over 2 kommen. Hou wat pepsels en kruidnoten apart voor op de bovenkant. Meng 1 kom met de gesmolten witte chocolade en een andere met de melkchocolade. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
Verdeel de helft van het witte-chocolademengsel over de bodem van de bakvorm en verdeel daar de helft van het melkchocolademengsel over. Herhaal en eindig met de melkchocolade. Verdeel de chocoladefiguurtjes en de achtergehouden pepsels en kruidnoten over de bovenkant. Laat minimaal 1½ uur afgedekt in de koelkast opstijven.
Haal de rocky road uit de koelkast, haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Snijd de rocky road met een scherp mes in stukken.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
300 g witte chocolade
300 g melkchocolade
300 g strooigoed
75 g Bolletje zoute pepsels
70 g manna plofrijst
200 g Bolletje kruidnotenmix
5 chocoladefiguurtjes sinterklaas
Dit heb je nodig
bakpapier
bakvorm (20 x 20 cm, ingevet)



