Crostini met brie en perzik (advertorial)

Als je wil vlammen met het voorgerecht, maar niet al te veel tijd hebt: zet deze crostini met brie en perzik op tafel. Hartig en zoet in één hap. Heerlijk!

245 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabattina in de lengte in 6 plakken (per 6 personen) en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ⅓ van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in ca. 15 min. lichtbruin en knapperig.

  2. Giet de perziken af en snijd ze in 4 parten. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de perzikparten 3 min. en keer halverwege.

  3. Snijd de brie in plakjes. Besmeer de crostini met de chutney en verdeel de brie en gebakken perzikpartjes erover.

  4. Verdeel de rucola over bordjes en leg de crostini erop. Ris de blaadjes van de takjes tijm en bestrooi de crostini ermee. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

Gerelateerde recepten

Crostini met brie en perzik (advertorial)

Als je wil vlammen met het voorgerecht, maar niet al te veel tijd hebt: zet deze crostini met brie en perzik op tafel. Hartig en zoet in één hap. Heerlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig