Snijd de carpaccio in stukjes. Spuit de roomkaas in de mini-hoorntjes. Verdeel de carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking erover.
Carpaccio-truffelhoorntjes
Knapperige hoorntjes gevuld met dunne carpaccio en een subtiele truffeltapenade. Luxe borrelhapje dat snel klaar is en waarmee je meteen indruk maakt bij je gasten.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Carpaccio-truffelhoorntjes
Knapperige hoorntjes gevuld met dunne carpaccio en een subtiele truffeltapenade. Luxe borrelhapje dat snel klaar is en waarmee je meteen indruk maakt bij je gasten.

12 porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de carpaccio in stukjes. Spuit de roomkaas in de mini-hoorntjes. Verdeel de carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
123 g carpaccio
100 g AH Excellent Kerstmaker verse roomkaas truffeltapenade
12 AH Excellent Kerstmaker minihoorntjes naturel