Pikante groene olijven
195 kcal
5 min. bereiden, 1 dag wachten
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
1
½ theelepel
½ theelepel
1 theelepel
150 ml
2 teentjes
Dit heb je nodig
keukenpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Griekenland - Griekenland
Olijven laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in repen snijden. In kom komijn, paprikapoeder en oregano door olie kloppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peperreepjes en olijven erdoor scheppen. Olijven minstens 1 dag op kamertemperatuur afgedekt laten staan. Met cocktailprikkertjes serveren.
Pikante groene olijven

6 personen
195 kcal
5 min. bereiden
1 dag wachten
Aan de slag
Olijven laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in repen snijden. In kom komijn, paprikapoeder en oregano door olie kloppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peperreepjes en olijven erdoor scheppen. Olijven minstens 1 dag op kamertemperatuur afgedekt laten staan. Met cocktailprikkertjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
200 g grote groene olijven met pit
1 rode peper
½ theelepel gemalen komijn
½ theelepel paprikapoeder
1 theelepel gedroogde oregano
150 ml olijfolie
2 teentjes knoflook
Dit heb je nodig
keukenpapier




