Mokka-cappuccino
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 reep
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 12 - Kerst 2002
In grote koffiekoppen 2 blokjes chocolade laten smelten in gloeiendhete espresso. In pannetje melk verwarmen en met garde of melkopschuimer opkloppen. Melkschuim op koffie scheppen en (over sjabloon) bestrooien met cacaopoeder of geraspte chocolade.
Mokka-cappuccino

4 personen
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote koffiekoppen 2 blokjes chocolade laten smelten in gloeiendhete espresso. In pannetje melk verwarmen en met garde of melkopschuimer opkloppen. Melkschuim op koffie scheppen en (over sjabloon) bestrooien met cacaopoeder of geraspte chocolade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 reep pure chocolade
0 hete
0 melk
0 cacaopoeder




