bewaar
Mokka-havermout
Mokka-havermout
bewaar

Mokka-havermout

Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 ml

ongezoete haverdrink

150 g

havermout

2 sticks

espresso-oploskoffie

250 g

diepvries kersen

2 el

cacaopoeder

30 g

extra pure chocolade 70%

Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)

Aan de slag

1

Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.

2

Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.

3

Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.

serveertipLekker met ahornsiroop.