
Kaapse bonbons
Ingrediënten
15 porties
1 bakje
Kaapse Goudbes
100 g
pure chocolade
olie om in te vetten
Aan de slag
Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.
Kaapse bonbons

15 porties
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.
algemeen:Variatietip: pitloze witte druiven of aardbeien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 15 personen)1 bakje Kaapse Goudbes
100 g pure chocolade
0 olie om in te vetten