bewaar
Kaapse bonbons
Kaapse bonbons
bewaar

Kaapse bonbons

10 min. bereiden
30 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

15 porties

1 bakje

Kaapse Goudbes

100 g

pure chocolade

olie om in te vetten

Aan de slag

Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.

algemeenVariatietip: pitloze witte druiven of aardbeien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaapse bonbons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig