Ingrediënten
4 personen
2
(kruimige) aardappels
350 g
rundergehakt
zout
2 teentjes
knoflook
50 g
geraspte Parmezaanse kaas
3 takjes
peterselie
peper
1
ei
4 el
paneermeel
3 el
olijfolie
Dit heb je nodig
keukenpapier
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen in pan gehakt met 2 el water en snufje zout rul bakken. In kom aardappels fijnprakken. Knoflook pellen en snipperen. Knoflook, aardappels, gehakt en Parmezaanse kaas door elkaar mengen. Peterselie erboven fijnknippen. Op smaak brengen met zout en peper. Ei loskloppen en door mengsel mengen. Van gehaktmengsel kleine balletjes vormen. Balletjes door paneermeel halen.
In pan olie verhitten en balletjes in 3 à 5 minuten goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Lekker met frisse groene salade en focaccia.
Gehaktballetjes

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen in pan gehakt met 2 el water en snufje zout rul bakken. In kom aardappels fijnprakken. Knoflook pellen en snipperen. Knoflook, aardappels, gehakt en Parmezaanse kaas door elkaar mengen. Peterselie erboven fijnknippen. Op smaak brengen met zout en peper. Ei loskloppen en door mengsel mengen. Van gehaktmengsel kleine balletjes vormen. Balletjes door paneermeel halen.
In pan olie verhitten en balletjes in 3 à 5 minuten goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Lekker met frisse groene salade en focaccia.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 (kruimige) aardappels
350 g rundergehakt
0 zout
2 teentjes knoflook
50 g geraspte Parmezaanse kaas
3 takjes peterselie
0 peper
1 ei
4 el paneermeel
3 el olijfolie
Dit heb je nodig
keukenpapier