Pasta met salami
Stevige pasta met een robuuste smaak.
865 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
180 g
200 g
200 g
3 el
150 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 06-07 - 2003 week 06-07
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de tomaten uitlekken en vang de olie op. Dep de tomaten droog en snijd ze in stukjes. Snijd de salami in plakken van 1 cm en vervolgens in stukjes. Verhit 1 el van de tomatenolie (per 4 porties) in een hapjespan of braadpan en bak hierin 3 min. de tomaten en salami.
Meng de sla met de dressing en giet de pasta af. Meng de pasta samen met de pastasaus door het salamimengsel. Meng het geheel goed en verwarm door en door. Serveer met de salade.
Pasta met salami
Stevige pasta met een robuuste smaak.

hoofdgerecht
4 personen
865 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de tomaten uitlekken en vang de olie op. Dep de tomaten droog en snijd ze in stukjes. Snijd de salami in plakken van 1 cm en vervolgens in stukjes. Verhit 1 el van de tomatenolie (per 4 porties) in een hapjespan of braadpan en bak hierin 3 min. de tomaten en salami.
Meng de sla met de dressing en giet de pasta af. Meng de pasta samen met de pastasaus door het salamimengsel. Meng het geheel goed en verwarm door en door. Serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g farfalle
180 g zongedroogde tomaten in olie
200 g salami
200 g gemengde sla
3 el sladressing balsamico
150 g pastasaus tomaat en mascarpone




