Pizza met zeefruit en kaas

630 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

3.5/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakplaten, ingevet


2004 week 24-25 - 2004 week 24-25

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Pizzadeeg (uit pakken) afrollen en in 4 rechthoeken snijden. Deeg op 2 ingevette bakplaten leggen en 10 min. in oven bakken. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in plakjes snijden. Pizza uit oven nemen en bestrijken met tomatensaus (uit pakken). Tomaat, ui en zeefruit over pizza's verdelen. Kaas erover strooien. Pizza in midden van oven in 20 min. gaarbakken. In kom dressing door sla scheppen. Pizza serveren met sla.

Wat vond je van dit recept?

Pizza met zeefruit en kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig