Spaanse aardappel-visomelet
470 kcal
15 min. bereiden, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
6 eetlepels
1½ zak
6
8
1 bakje
4
½ eetlepel
Dit heb je nodig
quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 42-43 - 2001 week 42-43
Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten. Ui en krieltjes al roerend ca. 5 minuten bakken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Eieren loskloppen met zout en peper. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Aardappels in kom doen. Fruits de mer en tomaatreepjes erdoor scheppen. Ei erbij schenken en mengen. Ovenschaal invetten en eimengsel erin schenken. Bovenkant platstrijken. Omelet in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen vleestomaten wassen, in plakjes snijden en over vier borden verdelen. Omelet in 4 punten snijden en op tomaten leggen.
Spaanse aardappel-visomelet

hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten. Ui en krieltjes al roerend ca. 5 minuten bakken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Eieren loskloppen met zout en peper. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Aardappels in kom doen. Fruits de mer en tomaatreepjes erdoor scheppen. Ei erbij schenken en mengen. Ovenschaal invetten en eimengsel erin schenken. Bovenkant platstrijken. Omelet in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen vleestomaten wassen, in plakjes snijden en over vier borden verdelen. Omelet in 4 punten snijden en op tomaten leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
6 eetlepels olijfolie
1½ zak minikrieltjes
6 eieren (middel groot)
0 zout en peper
8 zongedroogde tomaten in olie
1 bakje fruits de mer
4 vleestomaten
½ eetlepel olie om in te vetten
Dit heb je nodig
quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm




