Spaanse aardappel-visomelet

470 kcal

15 min. bereiden, 15 min. wachten

3.1/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm


2001 week 42-43 - 2001 week 42-43

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten. Ui en krieltjes al roerend ca. 5 minuten bakken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Eieren loskloppen met zout en peper. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Aardappels in kom doen. Fruits de mer en tomaatreepjes erdoor scheppen. Ei erbij schenken en mengen. Ovenschaal invetten en eimengsel erin schenken. Bovenkant platstrijken. Omelet in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen vleestomaten wassen, in plakjes snijden en over vier borden verdelen. Omelet in 4 punten snijden en op tomaten leggen.

Wat vond je van dit recept?

Spaanse aardappel-visomelet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig