Kaas-hamtaart met artisjokken

780 kcal

15 min. bereiden, 25 min. wachten

3.7/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)


2001 week 02-03 - 2001 week 02-03

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Artisjokken laten uitlekken en in stukjes snijden. Ham in reepjes snijden. Eieren met room, kaas, zout en peper loskloppen. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Artisjokken en ham over bodem verdelen. Eiermengsel erover schenken. In het midden van de oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken.

Wat vond je van dit recept?

Kaas-hamtaart met artisjokken

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig