Zoete uienpizza
Zoete uienpizza

Zoete uienpizza

30 min. bereiden
20 min. wachten
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

Pizza & Tomato

1 net

zoete uien

2 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

verse tijm

2 bolletjes

mozzarella

2

trostomaten

1 zak

gemengde sla

4 eetlepels

honing-mosterddressing

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg afrollen, in gelijke delen snijden en op 2 bakplaten leggen. Deeg volgens gebruiksaanwijzing ca. 10 minuten bakken. Intussen uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien op zacht vuur ca. 5 minuten fruiten. Op smaak brengen met tijm, zout en peper. Deegbodem uit oven halen en tomatensaus (uit pak) erover verdelen. Uien over pizza verdelen. Mozzarella in plakjes snijden en over pizza's verdelen. Pizza's in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met sla en dressing mengen. Pizza serveren met salade.