Uienpizza
795 kcal
20 min. bereiden, 10 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 net
2
2 teentjes
125 g
2 dozen
2 zakjes
2 maal 150 gr
6 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 26-27 - 2004 week 26-27
Oven voorverwarmen op 225 °C. Sjalotten, uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In koekenpan sjalot, ui en knoflook 10 min. in olie fruiten. Salami in blokjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met sjalot, ui, knoflook en salami en kaas erover verdelen. Pizza's op 2 roosters in 8-10 min. bakken. Sla mengen met dressing. Pizza's serveren met sla.
Uienpizza

hoofdgerecht
4 personen
795 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Sjalotten, uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In koekenpan sjalot, ui en knoflook 10 min. in olie fruiten. Salami in blokjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met sjalot, ui, knoflook en salami en kaas erover verdelen. Pizza's op 2 roosters in 8-10 min. bakken. Sla mengen met dressing. Pizza's serveren met sla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 net sjalotten
2 rode uien
2 teentjes knoflook
125 g goudsalami
2 dozen Toscaans pizzapakket
2 zakjes gemalen pittige kaas
2 maal 150 gr gemengde sla
6 eetlepels balsamicodressing




