Artisjok-basilicummousse met Parmaham

80 kcal

10 min. bereiden

3.5/5

(94)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • mooie lepels


2003 nr. 02 - Een ode aan kaas

Aan de slag

  1. Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.

Wat vond je van dit recept?

Artisjok-basilicummousse met Parmaham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig