Fondue van drie kazen

610 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • caquelon

  • keukenmachine


Aan de slag

  1. Rasp blauwaderkaas in keukenmachine. Ris takjes van tijm en rozemarijn uit zakje kruidenmix en hak fijn met rest van kruiden. Wijn en roomkaas in fonduepan al roerend op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Roer geraspte kaas beetje bij beetje met houten lepel door warme wijnmengsel, tot alle kaas gesmolten is. Roer in kopje maïzena met water tot glad papje. Al roerend kaasfondue met maïzenapapje binden. Roer kruiden en peper naar smaak door kaasfondue. Lekker met in blokjes gesneden vloerbruin of stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Fondue van drie kazen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig