Tomatenspaghetti met krab
445 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 teentjes
1
2 eetlepels
2 zakken
2 blikjes
1 cup
4 eetlepels
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 08-09 - 2003 week 08-09
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.
Tomatenspaghetti met krab

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels olijfolie
2 zakken panklare spinazie
2 blikjes krab
1 cup verse pastasaus napolitana
4 eetlepels geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
wok




