Tomatenspaghetti met krab

445 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2003 week 08-09 - 2003 week 08-09

Aan de slag

  1. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.

Wat vond je van dit recept?

Tomatenspaghetti met krab

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig