bewaar
Witlof met kaassaus
Witlof met kaassaus
bewaar

Witlof met kaassaus

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 struikjes

witlof

1 pot

4-formaggisaus

25 g

boter of margarine

1 schaaltje

vegetarische balletjes

1 pak

aardappelpuree à la minute

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Witlof schoonmaken, struikjes halveren en bittere kern verwijderen. In pan witlof in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Saus verwarmen. Peterselie fijn knippen. Witlof op vier borden scheppen, saus erover schenken en bestrooien met peterselie. Serveren met puree en balletjes.

Witlof met kaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig