Bietensalade
Bietensalade

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

10 min. bereiden
335waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

Griekse yoghurt 10%

½ el

citroensap

½ el

extra vierge olijfolie

¼ tl

kaneel

½ teen

knoflook

400 g

biologische gekookte rode biet

15 g

verse krulpeterselie

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

Aan de slag

1

Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.

2

Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.

tip

serveertipOok te serveren als mezze voor 4 personen.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.