bewaar
Bietensalade
Bietensalade
bewaar

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

10 min. bereiden
343waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

Griekse yoghurt 10%

½ el

citroensap

½ el

extra vierge olijfolie

½ tl

kaneel

½ teen

knoflook

400 g

biologische gekookte rode bieten

15 g

verse krulpeterselie

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

Aan de slag

1

Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.

2

Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.

serveertipOok te serveren als mezze voor 4 personen.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig