Pesto-pasta met sperziebonen
Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g verse sperziebonen
- 1 ui
- 400 g spaghetti
- 250 g mozzarella
- 2 el traditionele olijfolie
- 100 g verse groene pesto (bakje 100 g)
Advertentie
Bereiden
- Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 785 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 78 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pesto-pasta met sperziebonen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pesto-pasta met sperziebonen
- 400 g verse sperziebonen
- 1 ui
- 400 g spaghetti
Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
- 250 g mozzarella
- 2 el traditionele olijfolie
Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden.
- 100 g verse groene pesto
Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.