Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

435 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 22-23 - 2003 week 22-23

Aan de slag

  1. Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.

Wat vond je van dit recept?

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig