Schol met wortelrösti

855 kcal

20 min. bereiden

3/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 400 gram rösti

    rösti

  • 2 bosuitjes

    bosuitjes

  • 2 zakjes peen julienne

    peen julienne

  • 1 rode peper

    rode peper

  • 4 eetlepels olie

    olie

  • 2 gepaneerde schollen

    gepaneerde schollen

  • 4 eetlepels mosterdmayonaise

    mosterdmayonaise

2003 nr. 07 - Passie voor fruit

Aan de slag

  1. Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.

Wat vond je van dit recept?

Schol met wortelrösti

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig