Schol met mosterdsaus

760 kcal

25 min. bereiden

2.8/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 kilo kruimige aardappels

    kruimige aardappels

  • 2 zakjes geschrapte worteltjes

    geschrapte worteltjes

  • 25 gram boter

    boter

  • 4 gepaneerde schollen

    gepaneerde schollen

  • 0.5 zakje verse peterselie

    verse peterselie

  • 1 bekertje crème fraîche

    crème fraîche

  • 5 eetlepels mosterdsaus

    mosterdsaus

2004 week 24-25 - 2004 week 24-25

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Worteltjes in 10-12 min. beetgaar koken. In 2 koekenpannen boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Peterselie fijnknippen. Crème fraîche en mosterdsaus zachtjes verwarmen tot kookpunt. Op smaak brengen met peterselie, zout en peper. Schol over vier borden verdelen. Saus erover scheppen. Vis serveren met aardappels en worteltjes.

Wat vond je van dit recept?

Schol met mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig