Gebakken schol met zomergroenten

520 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(8)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 28-29 - 2005 week 28-29

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken schol met zomergroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig