Gebakken schol met knoflookmayonaise

850 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 22-23 - 2002 week 22-23

Aan de slag

  1. In koekenpan 30 g boter verhitten. Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in ca. 5 minuten beetgaar koken. In andere koekenpan rest van boter verhitten en schol bakken volgens gebruiksaanwijzing. Citroen halveren. Helft van citroen in plakjes snijden. Andere helft uitpersen. Knoflook pellen. Peterselie fijnsnijden. Mayonaise mengen met 2 eetlepels citroensap, peterselie, zout en peper. Knoflook erboven uitpersen en goed doorroeren. Schol serveren met knoflooksaus, broccoli en krieltjes. Garneren met citroen.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken schol met knoflookmayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig