Schol met wortelrösti
Schol met wortelrösti
bewaar
bewaar

Schol met wortelrösti

20 min. bereiden
16waarderingen

    Aan de slag

    1

    Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Schol met wortelrösti

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig