Kip tikka met bloemkool
Kip tikka met bloemkool
bewaar
bewaar

Kip tikka met bloemkool

20 min. bereiden
28waarderingen

Aan de slag

1

In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip tikka met bloemkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig