Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met broodkruim, rozemarijn, chilipeper en mespunt zout. In ander diep bord eieren loskloppen. Lamskoteletjes eerst door losgeklopte eieren halen en daarna door kaasmengsel wentelen. Olie in ruime koekenpan verhitten. Lamskoteletjes in ca. 4 min. rondom bruin en van binnen rosé bakken.
- algemeenGeen keukenmachine? Vervang het broodkruim dan door een verkruimelde beschuit.
Gerelateerde recepten
Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje

hoofdgerecht
2 personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met broodkruim, rozemarijn, chilipeper en mespunt zout. In ander diep bord eieren loskloppen. Lamskoteletjes eerst door losgeklopte eieren halen en daarna door kaasmengsel wentelen. Olie in ruime koekenpan verhitten. Lamskoteletjes in ca. 4 min. rondom bruin en van binnen rosé bakken.
algemeen:Geen keukenmachine? Vervang het broodkruim dan door een verkruimelde beschuit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 sneetjes oud witbrood
75 g geraspte Grana Padano
2 takjes rozemarijn
2 gedroogde chilipepertjes
2 eieren
8 lamskoteletjes
3 eetlepels olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine