Kalfsschnitzels met een kaaskorstje

435 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • plasticfolie


2004 nr. 06 - Volop vers

Aan de slag

  1. Korstjes van broodsnijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord geraspte kaas mengen met broodkruim. In ander diep bord eieren loskloppen. Schnitzels aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Vlees eerst door losgeklopt ei halen en daarna door kaasmengsel wentelen, zo dat vlees rondom bedekt is (dit niet lang tevoren doen, dan wordt het paneerlaagje te vochtig). Olie in ruime koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Vlees in 4-5 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met aardappelpuree en kropsla.

Wat vond je van dit recept?

Kalfsschnitzels met een kaaskorstje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig