Gnocchi met walnoten en gorgonzola
Gnocchi met walnoten en gorgonzola
bewaar
bewaar

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

20 min. bereiden
91waarderingen

Aan de slag

1

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren. Op bord laten afkoelen. In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika's in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig