Lasagne met witlof en zalm

Makkelijk snijden? Leg de laagjes steeds dwars op elkaar.

550 kcal

25 min. bereiden, 30 min. oventijd

3.3/5

(228)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (inhoud ca. 2 1/2 l)


2004 week 52-01 - 2004 week 52-01

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de witlof schoon. Snijd in reepjes en kook ca. 2 min. Giet de witlof af en laat goed uitlekken. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op ver verpakking. Roer de kruiden erdoor. Vet de ovenschaal in. Schenk hier de saus in en dek af met lasagnevellen. Meng de witlof en zalm. Breng op smaal met peper en eventueel zout. Schep het witlof-zalmmengsel op de lasagne en dek af met de saus. Herhaal dit nogmaals en dek af met een laag lasagnevellen. Schenk hier bovenop de rest van de saus. Snijd de mozzarella in plakjes. Leg bovenop de saus. Laat de lasagne in het midden van de oven ca. 30 min gaar worden. Dek eventueel af met aluminiumfolie. Lekker met omatensalade en balsamicodressing.

Wat vond je van dit recept?

Lasagne met witlof en zalm

Makkelijk snijden? Leg de laagjes steeds dwars op elkaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig