Panini met artisjokharten
Panini met artisjokharten
bewaar
bewaar

Panini met artisjokharten

20 min. bereiden
20waarderingen

Aan de slag

1

Contactgrill* voorverwarmen. In zeef artisjokharten laten uitlekken. Ciabattabroodjes opensnijden. Onderste helften royaal besmeren met gorgonzola. Artisjokharten en grofgescheurde basilicumblaadjes erover verdelen. Bovenste helft van broodjes erop leggen en goed aandrukken. Broodjes rondom met olie bestrijken. Broodjes tussen grillplaten van contactgrill leggen en in 5 min. goudbruin laten worden.

algemeen*Panini kunnen ook onder een ovengrill of in een grillpan goudbruin geroosterd worden, ze worden dan alleen niet platgedrukt. In plaats van deze broodjes kunt u ook voorgebakken mini-ciabattina's (zak à 8 stuks) of in stukken gesneden ciabatta gebruiken. Na openen is voorgebakken brood nog twee dagen houdbaar in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panini met artisjokharten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig