In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
- algemeenServeer Caesarburgers tussen witte bolletjes met sesamzaad, met ijsbergsla, mayonaise, ketchup en uiringen.
Gerelateerde recepten
Noord-Amerikaanse Caesarburger

hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:Serveer Caesarburgers tussen witte bolletjes met sesamzaad, met ijsbergsla, mayonaise, ketchup en uiringen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g rundergehakt
1 teentje knoflook
1 eetlepel mosterd
3 ansjovisfilets
3 eetlepels geraspte pittige kaas
0 versgemalen peper
2 eetlepels boter