Groentensoep met witte kaasblokjes
455 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 aubergine
aubergine
1 courgette
courgette
2 uien
uien
3 eetlepel olijfolie
olijfolie
1 meergranenstokbrood
meergranenstokbrood
1 pot krachtbouillon rundvlees
krachtbouillon rundvlees
1 pakje witte kaasblokjes
witte kaasblokjes
0.5 potje tapenade van zwarte olijven
tapenade van zwarte olijven
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 06-07 - 2004 week 06-07
Aubergine en courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olie verhitten in grote soeppan en ui 2 min. bakken. Courgette en aubergine door ui scheppen en nog 5 min. bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken. Aan de kook brengen en 5 min. zachtjes koken. Tapenade door soep roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en kaasblokjes erover strooien. Serveren met stokbrood.
Groentensoep met witte kaasblokjes

hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aubergine en courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olie verhitten in grote soeppan en ui 2 min. bakken. Courgette en aubergine door ui scheppen en nog 5 min. bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken. Aan de kook brengen en 5 min. zachtjes koken. Tapenade door soep roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en kaasblokjes erover strooien. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 aubergine
1 courgette
2 uien
3 el olijfolie
1 meergranenstokbrood
1 pot krachtbouillon rundvlees
1 pakje witte kaasblokjes
½ potje tapenade van zwarte olijven




