Victoriabaars met peterselie-pesto

735 kcal

20 min. bereiden

3/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • staafmixer of keukenmachine


2004 week 12-13 - 2004 week 12-13

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.

Wat vond je van dit recept?

Victoriabaars met peterselie-pesto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig