Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree
660 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
50 gram ontbijtspek
ontbijtspek
100 ml olijfolie
olijfolie
2 schaaltjes kipfilethaasjes piri piri
kipfilethaasjes piri piri
1 blik tomatenblokjes
tomatenblokjes
1 zak Italiaanse groentemix
Italiaanse groentemix
2 bakken verse aardappelpuree
verse aardappelpuree
50 gram zwarte olijven zonder pit
zwarte olijven zonder pit
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 06 - Volop vers
In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.
Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g ontbijtspek
100 ml olijfolie
2 schaaltjes kipfilethaasjes piri piri
1 blik tomatenblokjes
1 zak Italiaanse groentemix
2 bakken verse aardappelpuree
50 g zwarte olijven zonder pit




