Ingrediënten
4 personen
50 g
ontbijtspek
100 ml
olijfolie
2 schaaltjes
kipfilethaasjes piri piri
1 blik
tomatenblokjes
1 zak
Italiaanse groentemix
2 bakken
verse aardappelpuree
50 g
zwarte olijven zonder pit
Aan de slag
In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.
Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)50 g ontbijtspek
100 ml olijfolie
2 schaaltjes kipfilethaasjes piri piri
1 blik tomatenblokjes
1 zak Italiaanse groentemix
2 bakken verse aardappelpuree
50 g zwarte olijven zonder pit