Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree

660 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 50 gram ontbijtspek

    ontbijtspek

  • 100 ml olijfolie

    olijfolie

  • 2 schaaltjes kipfilethaasjes piri piri

    kipfilethaasjes piri piri

  • 1 blik tomatenblokjes

    tomatenblokjes

  • 1 zak Italiaanse groentemix

    Italiaanse groentemix

  • 2 bakken verse aardappelpuree

    verse aardappelpuree

  • 50 gram zwarte olijven zonder pit

    zwarte olijven zonder pit

2004 nr. 06 - Volop vers

Aan de slag

  1. In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig