Geitenkaasfondue
Geitenkaasfondue
bewaar
bewaar

Geitenkaasfondue

20 min. bereiden
43waarderingen

    Aan de slag

    1

    Korsten van kaas snijden en kaas in keukenmachine grof raspen. In fonduepan wijn aan de kook brengen. Vuur laag draaien en beide kaassoorten in gedeelten met houten lepel door warme wijn roeren, tot alle kaas gesmolten is. Maizena oplossen in 2-3 el water of wijn. Maizenapapje en slagroom door kaasmengsel roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorkoken, tot fondue goed gebonden is. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasfonduepan op rechaud op tafel zetten. Serveren met blokjes (stok)brood en groenten.

    algemeenLekker met: meergranen stokbrood, in de schil gekookte krieltjes, beetgaar gekookte roosjes broccoli, cherrytomaatjes, rode paprika (in stukken), gehalveerde artisjokharten (uit blik).

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Geitenkaasfondue

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig