Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette

Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.

440 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.

  2. Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen. Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.

  3. Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.

  • combinatietipLekker met guacamole of pikante salsa
  • algemeenOok lekker met extra plakjes tomaat of reepjes rode paprika.

Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette

Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig