Makreelsalade met sinaasappel
270 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3
1 pakje
1
2 eetlepels
2 eetlepels
1 theelepel
1 zak
Dit heb je nodig
afsluitbare schaal
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 07 - Naar buiten!
Sinaasappels dik schillen om witte vlies te verwijderen. Boven afsluitbare schaal partjes met scherp mesje tussen vliesjes uit snijden. Makreelfilets in stukjes verdelen. Ui, olijfolie, kappertjes en tijm voorzichtig door makreel en sinaasappel scheppen. Op smaak brengen met zout en grofgemalen peper. Makreelsalade en waterkers tot gebruik gekoeld bewaren. Op picknickplaats waterkers over vier borden verdelen (eventuele harde steeltjes verwijderen) en makreelsalade erop scheppen.
Makreelsalade met sinaasappel

4 personen
270 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen om witte vlies te verwijderen. Boven afsluitbare schaal partjes met scherp mesje tussen vliesjes uit snijden. Makreelfilets in stukjes verdelen. Ui, olijfolie, kappertjes en tijm voorzichtig door makreel en sinaasappel scheppen. Op smaak brengen met zout en grofgemalen peper. Makreelsalade en waterkers tot gebruik gekoeld bewaren. Op picknickplaats waterkers over vier borden verdelen (eventuele harde steeltjes verwijderen) en makreelsalade erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 sinaasappels
1 pakje lichtgerookte makreelfilets
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie extra vierge
2 eetlepels kappertjes
1 theelepel gedroogde tijm
0 versgemalen zwarte peper
1 zak waterkers
Dit heb je nodig
afsluitbare schaal




