Kokos-vissoep

Perfecte zomerse lunch of als verrassing op het picknickkleed.

215 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit de currypasta 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 min. zachtjes. Schenk de kokosmelk, het water, de vissaus en de sojasaus in een pan. Breng de soep aan de kook.

  2. Snijd de tilapiafilet in dunne plakjes. Voeg toe aan de soep en kook nog 3 min. tot de vis gaar is. Breng eventueel op smaak met extra vissaus en sojasaus. Laat de soep onafgedekt afkoelen.

  3. Maak de peultjes, paprika en bosuitjes schoon, snijd in stukjes en verpak in een plastic zakje. Bewaar de soep en groenten tot gebruik koel. (Zet tijdens vervoer de deksel van de soeppan met breed plakband vast).

  4. Op picknickplaats groenten door vissoep roeren. Soep verwarmen en 3-5 min. zachtjes laten koken, tot groenten beetgaar zijn. Soep in vier kommen scheppen en korianderblad erboven van takjes plukken.

  • algemeenEet de soep ook eens thuis! Lekker snel klaar!

Kokos-vissoep

Perfecte zomerse lunch of als verrassing op het picknickkleed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig