Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Shoarmavlees in 4 min. rondom bruinbakken. Paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dressing door sla scheppen. Shoarmavlees over tortilla's verdelen. Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen. Tortilla's met sla serveren.
Shoarmawraps met milde tacosaus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Shoarmavlees in 4 min. rondom bruinbakken. Paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dressing door sla scheppen. Shoarmavlees over tortilla's verdelen. Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen. Tortilla's met sla serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
1 groene paprika
2 eetlepels boter
1 schaaltje shoarmavlees
1 pak wraptortillas
1 cup knoflookdressing
2 eetlepels jalapeñopepers
6 eetlepels tacosaus mild