bewaar
Taco's gevuld met paprika en vis
Taco's gevuld met paprika en vis
bewaar

Taco's gevuld met paprika en vis

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2

groene paprika's

1 blikje

maïskorrels

2 schaaltjes

zeewolffilet

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

taco seasoningmix

1 doos

tacoschelpen

½ potje

tacosaus mild

Aan de slag

1

Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Taco's gevuld met paprika en vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig