Gele curry met zeevruchten
590 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
2 eetlepels
1 zakje
1 pakje
1 pak
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 34-35 - 2004 week 34-35
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Gele curry met zeevruchten

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
2 gele paprika's
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje yellow curry paste
1 pakje romige kokosmelk
1 pak gebroken sperziebonen
1 zak gemengde zeevruchten




