Tomatensoep met blauwaderkaas
Tomatensoep met blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Tomatensoep met blauwaderkaas

20 min. bereiden
29waarderingen

Aan de slag

1

Prei schoonmaken en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten in blokjes snijden. In soeppan prei en knoflook in 2 min. fruiten. Tomaten toevoegen en 5 min. meebakken. Soepbasis erbij schenken. Soep door en door verwarmen. Kaas verkruimelen. Peterselie fijnhakken. Soep in vier kommen scheppen en kaas en peterselie erover strooien. Soep met stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensoep met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig