Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoot en peer

870 kcal

10 min. bereiden

3.4/5

(157)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 Conference handperen

    Conference handperen

  • 2 stengels bleekselderij

    bleekselderij

  • 100 gram gorgonzola

    gorgonzola

  • 0.5 afbakciabatta con noci

    afbakciabatta con noci

  • 3 eetlepel ongebrande walnoten

    ongebrande walnoten

  • 2 eetlepel witte wijnazijn

    witte wijnazijn

  • 4 eetlepel walnotenolie

    walnotenolie

  • 100 gram veldslamelange

    veldslamelange

Aan de slag

  1. Verwarm oven voor op 200 °C. Halveer de peer, verwijder het klokhuis en snijd in schijfjes. Snijd de bleekselderij in boogjes en de gorgonzola in blokjes. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin.

  2. Klop van de azijn en de olie een dressing en breng op smaak met peper en zout. Schep in een grote kom de slamelange, peer, bleekselderij, gorgonzola, walnoten en dressing voorzichtig door elkaar. Serveer de ciabatta erbij.

Wat vond je van dit recept?

Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoot en peer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig