In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.
Gerelateerde recepten
Kerriesoep met wortel en koriander

hoofdgerecht
4 personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 el zonnebloemolie
1 zak peen julienne
1 el tomatenpuree
1 pot Indiase kerriesaus
1 groentebouillontablet
100 ml sinaasappelsap
1 blik kapucijners
50 g witte kaasblokjes
1 bakje verse koriander