Kipfilet met olijven en koriander
660 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
25 g
1
½ zak
200 g
1 bakje
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 10 - Heerlijk herfst!
Verhit in een koekenpan de helft van de boter. Bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 10 min. gaar. Keer halverwege. Verhit in een andere pan de rest van de boter en bak hierin de krieltjes in 8 min. gaar. Giet de olijven af en warm de laatste min. met de kip mee. Scheur de helft van de koriander grof. Hak de rest van de koriander fijn en meng met de peen julienne. Schep de kipfilet met olijven en krieltjes op een bord. Serveer de salade erbij.
Kipfilet met olijven en koriander

hoofdgerecht
1 persoon
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een koekenpan de helft van de boter. Bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 10 min. gaar. Keer halverwege. Verhit in een andere pan de rest van de boter en bak hierin de krieltjes in 8 min. gaar. Giet de olijven af en warm de laatste min. met de kip mee. Scheur de helft van de koriander grof. Hak de rest van de koriander fijn en meng met de peen julienne. Schep de kipfilet met olijven en krieltjes op een bord. Serveer de salade erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
25 g boter
1 kipfilet
½ zak minikrieltjes
200 g groene olijven
1 bakje koriander
1 zak peen julienne




