Kruidige zalm met groentemie
In een mum van tijd een pittig visje op je bord.
740 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 el
250 g
100 g
2 el
150 g
1 el
1 el
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 13 - Proeven van het najaar
Verhit in en wok de helft van de rijstolie en de bak de groentemix op hoog vuur voor 4-5 min. Snijd de zalm in dikke plakken en bestrijk met 1/2 el currypasta.
Schep de noedels door de groenten en warm goed door. Voeg indien nodig een scheutje water toe. Verhit in een koekenpan de rest van de rijstolie en bak de plakjes zalm, in 1-2 min. net gaar. Keer halverwege.
Breng de groentemie op smaak met sojasaus en currypasta en doe over in een diep bord. Leg de zalm erop en bestrooi met seroendeng.
Kruidige zalm met groentemie
In een mum van tijd een pittig visje op je bord.

hoofdgerecht
1 persoon
740 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in en wok de helft van de rijstolie en de bak de groentemix op hoog vuur voor 4-5 min. Snijd de zalm in dikke plakken en bestrijk met 1/2 el currypasta.
Schep de noedels door de groenten en warm goed door. Voeg indien nodig een scheutje water toe. Verhit in een koekenpan de rest van de rijstolie en bak de plakjes zalm, in 1-2 min. net gaar. Keer halverwege.
Breng de groentemie op smaak met sojasaus en currypasta en doe over in een diep bord. Leg de zalm erop en bestrooi met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 el rijstolie
250 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
100 g verse zalmfilets
2 el Thaise groene currypasta
150 g voorgegaarde dikke noedels
1 el lichte sojasaus
1 el seroendeng
Dit heb je nodig
wok




