Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
bewaar
bewaar

Tapas van olijven, zontomaten en kaas

Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.

10 min. bereiden
84waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.

2

Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tapas van olijven, zontomaten en kaas

Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig